• lab-217043_1280

Tre kjennetegn ved forbruksvarer til cellekultur

I dag, med den raske utviklingen av vitenskap og teknologi,cellekulturteknologier mye brukt i ulike vitenskapelige forskningsfelt som cytologi, immunologi og eksperimentell medisin for å hjelpe forskning og utvikling av ulike nye vaksiner og antitumormedisiner.Cellekulturkrever et spesifikt miljø.Derfor har cellekulturforbruksvarer, som er nødvendige beholdere, vanligvis følgende egenskaper:

1. Høy transparens: Vanlige råvarer forcelle forbruksvarerinkluderer PC, PS (polystyren), PETG osv. Disse materialene har høy grad av gjennomsiktighet.Gjør tilsvarende justeringer.

forbruksvarer

2. Ingen DNase/RNase: Cellevekst har relativt høye krav til miljøet, og det må utføres under passende forhold som temperatur, osmotisk trykk og pH.Blant dem betyr fraværet av DNase og RNase atcelle forbruksvarerhar gjennomgått spesiell sterilisering.Behandling eliminerer ulike faktorer som hindrer cellevekst.Elektronstrålebestrålingssterilisering er en vanlig steriliseringsmetode for forbruksprodukter.

3. Overflatebehandling: De fleste dyreceller må festes til et fastfasegrensesnitt for å vokse, og bare et hydrofilt fastfasegrensesnitt kan feste celler.For tiden er de fleste cellekulturene på markedet adherente celler.For å øke adhesjonsytelsen til overflaten til celleforbruksvarer og være egnet for cellefestingsvekst, vil disse forbruksstoffene gjennomgå spesiell overflatemodifikasjonsbehandling for å øke hydrofilisiteten.Celle forbruksvareretter overflatemodifisering er generelt egnet for dyrking av suspensjonsceller.

Produkter som møter markedets etterspørsel er mer konkurransedyktige.Høy gjennomsiktighet, DNase/RNase-fri og overflatemodifikasjon er noen av de grunnleggende egenskapene til celleforbruksvarer.Disse egenskapene skal også fremme bedre cellevekst og reproduksjon.

vennligst kontakt Whatsapp & Wechat: +86 180 8048 1709


Innleggstid: 19. oktober 2023